Dag 14; San Francisco
Door: Ani
Blijf op de hoogte en volg Adrie, Hanneke, Marcus en Kaatje
15 September 2007 | Verenigde Staten, San Francisco
Vandaag gewoon een beetje op tijd opgestaan, ontbeten in een restaurantje dat aan het hotel grenst
We zijn naar pier 33 gereden waar we kaartjes hebben gekocht voor een bezoekje aan Alcatraz, aangezien de boot pas s’middags om 14.20 zou vertrekken en dat het nu pas 10.00 uur was hebben we onze tijd versleten door San Francisco site te doen, we zijn eerst eens over de Golden Gate bridge gereden waar we omdat we naar het noorden over de brug reden geen tol hoefden te betalen , en waarom ook ? de brug was bijna helemaal in de mist gehuld maar niet getreurd het was wel de moeite waard om over deze wereldberoemde brug te rijden, aan de andere zijde hebben we foto’s gemaakt , aan deze zijde van de brug hing weer geen mist. Zijn we terug gereden en nu moesten we wel $5 betalen.
Het rijden in de stad gaat goed zo hebben we nog door de straatjes ,Pacific heights gereden waar de huisjes staan die er uit zien als de huisjes uit Full House. We hebben nog even naar het bekende spookhuis gekeken die in verschillende films gebruikt is.
Heel mooi is het op Fichermans Warf waar het een drukte van belang is en waar de zeeleeuwen hun rust vinden hier zijn wel een honderdtal, heel grappig om te zien.
Na al deze drukte hebben we de boot genomen naar Alcatraz een reisje van ongeveer 15 minuten dit is heel indrukwekkend om te zien hoe er met de gevangenen werd omgegaan, zouden ze terug in moeten voeren vooral in Nederland.
Moe maar voldaan hebben we nog wat lekkers gegeten in het centrum van de stad, en nu zijn we moe en willen naar bed.
PS ik heb dit getypt zonder bril , dus de fouten haal ik er morgen wel uit
15 September 2007 - 10:05
Franka:
ha hanneke en haar harem (haha)
jullie vermaken je dus goed. das mooi! geniet er maar van! en nog heel veel plezier!
ps: hanneke, je hoeft t werk echt niet te missen, want t is hier weer heel gezellig, als je begrijpt wat ik bedoel.
groetjes, franka -
15 September 2007 - 12:28
Tinkywinkie:
hoi reisgenoten. sorrie dat ik 2 dagen niet gereageerd heb. ik ben ziek geweest en kon geen flintertje licht verdragen. dus ook geen pc. maar nu heb ik het verslag ingehaald.
2 vraagjes:
1) toen jullie over de golden gate bridge reden, hebben jullie daarboven ook 'elders' of 'whitelighters' (uit charmed) gezien? die stonden daar toch altijd op?
2) hebben jullie in san francisco ook met zo'n cable car meegereden? en moesten jullie er dan ook aan de buitenkant aanhangen? -
15 September 2007 - 12:51
Stephan:
Hey Adrie, je krijgt de groeten van Jan, je weet wel van Hapetit haha!